About

Világunkban az informatikai megoldások sokasága áll rendelkezésünkre a feladataink elvégzésének megkönnyítésére. Vannak azonban olyan igények is, melyekre a piacon megvásárolható eszközök nem felelnek meg vagy nem teljes mértékben felelnek meg. Cégünk fő profilja, hogy ezekre a kihívásokra megoldást nyújtson, legyen szó hardver-, szoftver- vagy mindkettő fejlesztéséről és integrálásáról az igényeknek megfelelően.

A Spesys Kft. tulajdonosi körét tapasztalt villamosmérnökök és informatikusok alkotják. Ezáltal cégünk az informatikai piac meghatározó szereplője kíván lenni. Ezt a célt tevékenységünk során az érték mint stratégiai vezérelv hangsúlyozásával kívánjuk megvalósítani, olyan szolgáltatások és termékek létrehozásával, amelyek valódi értéket képviselve minket és partnereinket tartósan megkülönböztetnek versenytársainktól.

A cég fő tevékenységi köre kezdetektől fogva a hardver és szoftver fejlesztés, valamint számítástechnikai eszközök és szoftverek kereskedelme. Kínálata mára a lokális hálózatok telepítésétől és a professzionális számítástechnikai eszközöktől, a rendszerintegráción keresztül, a biztonság technikai eszközök forgalmazásig, telepítéséig és felügyeletéig terjed. Ezzel egy olyan komplett portfóliót alkotva, mely ügyfeleink minden igényét teljes körűen kiszolgálják.

A Spesys Kft. fiatalos, dinamikusan növekvő vállalkozás, amely kész megfelelni a piac diktálta kihívásoknak. Folyamatosan bővülő kínálatunkkal, széles választékunkkal segítjük Partnereinket, hogy mindenkor megfelelően tudjanak választani megoldásaink közül, akár a tervezés, akár a kivitelezés fázisaiban.

Ipari automatizálás


Read more
 

Ipari méréstechnika


Read more
 

Szoftver fejlesztés


Read more